UA-127126272-1
top of page

We take pizza seriously

Vegetarische pizza's

Groentepizza

Ingrediënten: Verschillende groenten naar keuze (bijv. paprika, champignons, ui, courgette, tomaten, etc.), pizzadeeg, tomatensaus, mozzarella, olijfolie, zout, peper, oregano.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de gesneden groenten en mozzarella. Besprenkel met olijfolie, zout, peper en oregano.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza Aglio, Olio E Peperoncino

Ingrediënten: Pizzadeeg, knoflook, olijfolie, rode pepervlokken, zout, peterselie.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Meng knoflook en olijfolie in een kom. Bestrijk het deeg met het oliemengsel en voeg rode pepervlokken en zout toe.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 10-12 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Bestrooi met gehakte peterselie voordat je serveert.

Pizza Bianca met Gorgonzola en Rozemarijn

Ingrediënten: Pizzadeeg, gorgonzola kaas, rozemarijn, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verkruimel de gorgonzola over het deeg en voeg rozemarijn, zout en peper toe. Besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza Bianca met halfgedroogde tomaatjes

Ingrediënten: Pizzadeeg, halfgedroogde tomaten, mozzarella, olijfolie, zout, peper, basilicum.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met de halfgedroogde tomaten en mozzarella. Besprenkel met olijfolie, zout en peper.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

Pizza Bianca met mozzarella en Parmezaanse kaas

Ingrediënten: Pizzadeeg, mozzarella, Parmezaanse kaas, olijfolie, zout, peper, basilicum.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met plakjes mozzarella en strooi er geraspte Parmezaanse kaas over. Besprenkel met olijfolie, zout en peper.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

Pizza Bianca met zeezout en rozemarijn

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, zeezout, verse rozemarijn.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Bestrijk het deeg met olijfolie en strooi er zeezout en verse rozemarijn overheen.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 10-12 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Serveer direct.

Pizza met Aardappel en Pesto

Ingrediënten: Pizzadeeg, aardappelen, groene pesto, mozzarella, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de pesto over het deeg, beleg het met aardappelschijfjes en mozzarella. Besprenkel met olijfolie, zout en peper.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Aardappel en provolone

Ingrediënten: Pizzadeeg, aardappelen, provolone kaas, rozemarijn, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met aardappelschijfjes en provolone kaas. Voeg rozemarijn, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met ajuin en paprika

Ingrediënten: Pizzadeeg, uien, paprika's (verschillende kleuren), tomatensaus, mozzarella, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de uien en paprika's in dunne reepjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de gesneden uien en paprika's. Voeg mozzarella, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Asperge en Grana Padano

Ingrediënten: Pizzadeeg, groene asperges, Grana Padano kaas, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de harde uiteinden van de asperges en blancheer ze kort. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met de asperges en rasp er Grana Padano over. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Bloemkoolpuree en Tallegio

Ingrediënten: Pizzadeeg, bloemkool, room, Tallegio kaas, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de bloemkool in kleine stukjes en kook ze gaar. Pureer de bloemkool met een scheutje room tot een gladde puree. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Smeer de bloemkoolpuree gelijkmatig uit over het deeg. Beleg met stukjes Tallegio kaas en voeg zout en peper toe. Besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Cavolo

Ingrediënten: Pizzadeeg, cavolo nero (palmkool), mozzarella, rode ui, tomatensaus, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de cavolo nero in reepjes en bak deze kort in een pan met olijfolie tot ze zacht zijn. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de gebakken cavolo nero, mozzarella en gesneden rode ui. Voeg zout en peper toe.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met cherrytomaatjes

Ingrediënten: Pizzadeeg, cherrytomaatjes, mozzarella, basilicum, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de cherrytomaatjes in helften. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de cherrytomaatjes en mozzarella over het deeg. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 10-12 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

Pizza met coeur de Boeuf en Burrata

Ingrediënten: Pizzadeeg, coeur de boeuf tomaten, burrata kaas, verse basilicum, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de coeur de boeuf tomaten in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatenplakjes over het deeg en leg de burrata kaas in het midden. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

Pizza met Courgette en Aubergine

Ingrediënten: Pizzadeeg, courgette, aubergine, mozzarella, tomatensaus, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de plakjes courgette en aubergine. Voeg mozzarella, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met eekhoorntjesbrood, Spinazie en Provolone

Ingrediënten: Pizzadeeg, eekhoorntjesbrood, verse spinazie, provolone kaas, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd het eekhoorntjesbrood in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de verse spinazie over het deeg en leg de plakjes eekhoorntjesbrood er bovenop. Beleg met provolone kaas en voeg zout en peper toe. Besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Feta en Tijm

Ingrediënten: Pizzadeeg, feta kaas, verse tijm, tomatensaus, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Verkruimel de feta kaas. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de verkruimelde feta en verse tijm. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Feta, Tomaat en Olijven

Ingrediënten: Pizzadeeg, feta kaas, tomaten, olijven (bijv. kalamata olijven), tomatensaus, olijfolie, oregano.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de tomaten in plakjes en halveer de olijven. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de plakjes tomaat, olijven en verkruimelde feta kaas. Voeg oregano en een scheutje olijfolie toe.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Geitenkaas en rode ui

Ingrediënten: Pizzadeeg, geitenkaas, rode ui, honing, walnoten, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de rode ui in dunne ringen. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met plakjes geitenkaas en rode uienringen. Voeg zout en peper toe en besprenkel met honing en olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Garneer met gehakte walnoten voor het serveren.

Pizza met gemengde Paddenstoelen

Ingrediënten: Pizzadeeg, gemengde paddenstoelen (bijv. champignons, shiitake, oesterzwammen), mozzarella, tijm, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de plakjes paddenstoelen en mozzarella over het deeg. Voeg tijm, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Gorgonzola

Ingrediënten: Pizzadeeg, Gorgonzola kaas, walnoten, honing, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Verkruimel de Gorgonzola kaas. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de Gorgonzola over het deeg. Voeg gehakte walnoten, zout en peper toe en besprenkel met honing en olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met oesterzwammen

Ingrediënten: Pizzadeeg, oesterzwammen, mozzarella, rode ui, tijm, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Scheur de oesterzwammen in grove stukken. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met de oesterzwammen en mozzarella. Voeg gesneden rode ui, tijm, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Peer en Geitenkaas en Honing

Ingrediënten: Pizzadeeg, peren, geitenkaas, honing, walnoten, tijm, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de peren in dunne plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de plakjes peer en geitenkaas over het deeg. Voeg gehakte walnoten, tijm, zout en peper toe en besprenkel met honing en olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Garneer met extra tijm en walnoten voor het serveren.

Pizza met Pest, Feta en geroosterde Paprika’s

Ingrediënten: Pizzadeeg, pesto, feta kaas, geroosterde paprika's, zwarte olijven, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de geroosterde paprika's in reepjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de pesto over het deeg en beleg het met stukjes feta, geroosterde paprika's en zwarte olijven. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Radicchio en Gorgonzola

Ingrediënten: Pizzadeeg, radicchio, Gorgonzola kaas, walnoten, balsamico-glazuur, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de radicchio in grove stukken. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met radicchio en verkruimelde Gorgonzola kaas. Voeg gehakte walnoten, zout en peper toe en besprenkel met balsamico-glazuur en olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Ricotta en groene Pesto

Ingrediënten: Pizzadeeg, ricotta kaas, groene pesto, cherrytomaatjes, verse basilicum, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de cherrytomaatjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de ricotta over het deeg en druppel groene pesto erover. Beleg de pizza met de cherrytomaatjes. Voeg zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 10-12 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

 

Pizza met Rode Biet en Geitenkaas

Ingrediënten: Pizzadeeg, rode bieten, geitenkaas, walnoten, verse tijm, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de rode bieten en snijd ze in dunne plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met plakjes rode biet en verkruimelde geitenkaas. Voeg gehakte walnoten, verse tijm, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Serveer direct.

Pizza met Rode pesto en Artisjokharten

Ingrediënten: Pizzadeeg, rode pesto, artisjokharten (uit blik of pot), zwarte olijven, mozzarella, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de artisjokharten in stukjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de rode pesto over het deeg en beleg het met stukjes artisjokharten en zwarte olijven. Voeg mozzarella, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met rode ui en gekleurde tomaten

Ingrediënten: Pizzadeeg, rode ui, gekleurde tomaten, mozzarella, basilicum, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de rode ui in dunne ringen en de gekleurde tomaten in plakjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met de rode ui en gekleurde tomaten. Voeg mozzarella, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

Pizza met Roomkaas en Champignons

Ingrediënten: Pizzadeeg, roomkaas, champignons, tijm, knoflook, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de champignons in plakjes en hak de knoflook fijn. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de roomkaas over het deeg en beleg het met de plakjes champignons en knoflook. Voeg tijm, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Serveer direct.

Pizza met Rucola en Grana Padano

Ingrediënten: Pizzadeeg, rucola, Grana Padano kaas (of Parmezaanse kaas), cherrytomaatjes, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de cherrytomaatjes. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de rucola over het deeg en leg de cherrytomaatjes erbovenop. Rasp Grana Padano kaas over de pizza en voeg zout en peper toe. Besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 10-12 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Serveer direct.

Pizza met Spinazie en Tallegio

Ingrediënten: Pizzadeeg, verse spinazie, Tallegio kaas, walnoten, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de verse spinazie over het deeg en leg plakjes Tallegio kaas erop. Voeg gehakte walnoten, zout en peper toe en besprenkel met olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Pizza met Tallegio, honing en walnoot

Ingrediënten: Pizzadeeg, Tallegio kaas, honing, walnoten, verse tijm, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Beleg het deeg met plakjes Tallegio kaas. Voeg gehakte walnoten, verse tijm, zout en peper toe en besprenkel met honing en olijfolie.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is. Serveer direct.

Pizza Parmigiana

Ingrediënten: Pizzadeeg, aubergine, tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas, basilicum, olijfolie, zout, peper.

Bakwijze: Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de aubergine in plakjes en bak ze kort in een pan met olijfolie. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat. Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg het met de gebakken aubergine, mozzarella en geraspte Parmezaanse kaas. Voeg zout en peper toe.

Afwerking: Bak de pizza gedurende 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is en de kaas is gesmolten. Garneer met verse basilicum voor het serveren.

bottom of page