UA-127126272-1
top of page

 

 

 

 

We take pizza seriously

Klassieke pizza's

 

Margherita Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Verse basilicumblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een gelijkmatige laag tomatensaus over het deeg, en zorg ervoor dat je een rand overlaat voor de korst.

    4. Beleg de saus met plakjes mozzarella kaas.

    5. Bestrooi de pizza met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of totdat de korst goudbruin is en de kaas gesmolten en bubbelt.

    7. Haal de pizza uit de oven en laat deze iets afkoelen.

    8. Garneer met verse basilicumblaadjes, besprenkel met olijfolie en serveer.

Opmerking: De baktijd kan variëren, dus houd de pizza in de gaten terwijl deze bakt en pas de baktijd indien nodig aan.

Tonno Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Tonijn in blik, uitgelekt

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Rode ui, in dunne plakjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

    • Bakwijze:

      1. Verwarm de oven voor op 220°C.

      2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

      3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

      4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, tonijn, zwarte olijven en rode ui.

      5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

      6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

      7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Salami Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Salami plakjes

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Oregano

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, salami en zwarte olijven.

    5. Bestrooi met oregano, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Primavera Extra Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Paprika, in reepjes gesneden

    • Courgette, in plakjes gesneden

    • Cherrytomaatjes, gehalveerd

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, champignons, paprika, courgette en cherrytomaatjes.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Quattro Formaggi Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Mozzarella kaas

    • Gorgonzola kaas

    • Parmezaanse kaas

    • Pecorino kaas

    • Honing (optioneel)

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel gelijkmatig plakjes mozzarella, stukjes gorgonzola, geraspte Parmezaanse kaas en geraspte Pecorino kaas over het deeg.

    4. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten en bubbelt.

    6. Haal de pizza uit de oven en druppel er optioneel wat honing overheen.

Marinara Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Knoflook, fijngehakt

    • Olijfolie

    • Gedroogde oregano

    • Gedroogde basilicum

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Bestrooi met fijngehakte knoflook, een scheutje olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde basilicum, zout en peper naar smaak.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    6. Haal de pizza uit de oven en serveer.

Marinara Extra Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Knoflook, fijngehakt

    • Olijfolie

    • Gedroogde oregano

    • Gedroogde basilicum

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Kappertjes

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Bestrooi met fijngehakte knoflook, een scheutje olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde basilicum, zwarte olijven en kappertjes.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en serveer.

Quattro Stagioni Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Artisjokharten, uitgelekt en in stukjes gesneden

    • Ham, in reepjes gesneden

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg het deeg in vier gelijke delen met plakjes mozzarella kaas, champignons, artisjokharten, ham en zwarte olijven.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Frutti di Mare Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Gemengde zeevruchten (zoals garnalen, mosselen, inktvis, etc.)

    • Knoflook, fijngehakt

    • Olijfolie

    • Verse peterselie, fijngehakt

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas en gemengde zeevruchten.

    5. Bestrooi met fijngehakte knoflook, een scheutje olijfolie, verse peterselie, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de zeevruchten gaar zijn.

    7. Haal de pizza uit de oven en serveer.

Mare e Monti Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Garnalen

    • Knoflook, fijngehakt

    • Olijfolie

    • Verse peterselie, fijngehakt

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, champignons en garnalen.

    5. Bestrooi met fijngehakte knoflook, een scheutje olijfolie, verse peterselie, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de garnalen gaar zijn.

    7. Haal de pizza uit de oven en serveer.

Boscaiola Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Spek, in blokjes gesneden

    • Ui, fijngehakt

    • Knoflook, fijngehakt

    • Olijfolie

    • Verse peterselie, fijngehakt

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, champignons, spek, ui en knoflook.

    5. Bestrooi met een scheutje olijfolie, verse peterselie, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en serveer.

Mimosa Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Ham, in blokjes gesneden

    • Eieren

    • Parmezaanse kaas, geraspt

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas en blokjes ham.

    5. Breek eieren voorzichtig bovenop de pizza, verdeel ze gelijkmatig.

    6. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper naar smaak.

    7. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de eieren gaar zijn.

    8. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Tirolese Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Spek, in plakjes gesneden

    • Ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte Emmentaler kaas

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, spek, uienringen en geraspte Emmentaler kaas.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Funghi Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Verse basilicumblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas en champignons.

    5. Bestrooi met verse basilicumblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Napoletana Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Ansjovisfilets

    • Kappertjes

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Oregano

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, ansjovisfilets, kappertjes en zwarte olijven.

    5. Bestrooi met oregano, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Caprese Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Cherrytomaatjes, gehalveerd

    • Verse basilicumblaadjes

    • Olijfolie

    • Balsamico glazuur (optioneel)

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas en cherrytomaatjes.

    5. Bestrooi met verse basilicumblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Druppel optioneel wat balsamico glazuur over de pizza.

Capricciosa Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Ham, in blokjes gesneden

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Artisjokharten, uitgelekt en in stukjes gesneden

    • Zwarte olijven, ontpit en gehalveerd

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, ham, champignons, artisjokharten en zwarte olijven.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Primavera Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Mozzarella kaas

    • Courgette, in dunne plakjes gesneden

    • Aubergine, in dunne plakjes gesneden

    • Paprika, in reepjes gesneden

    • Cherrytomaatjes, gehalveerd

    • Verse basilicumblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes mozzarella kaas, courgette, aubergine, paprika en cherrytomaatjes.

    5. Bestrooi met verse basilicumblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

Let op: De baktijden kunnen variëren, dus houd de pizza in de gaten terwijl deze bakt en pas de baktijd indien nodig aan.

PizzaNation

© PizzaNation

bottom of page