UA-127126272-1
top of page
PizzaNation

We take pizza seriously

 

Internationale pizza's

 

Pizza met groene curry en pulled chicken:

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Groene currypasta

    • Pulled chicken (gekookte en uitgepluisde kip)

    • Mozzarella kaas

    • Rode ui, in dunne plakjes

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag groene currypasta over het deeg.

    4. Beleg met pulled chicken, mozzarella kaas en plakjes rode ui.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    6. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    7. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza Roti

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Rotisaus

    • Kip masala (gekookte en in blokjes gesneden kip)

    • Aardappelen, gekookt en in blokjes gesneden

    • Ui, fijngehakt

    • Koriander, fijngehakt

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag rotisaus over het deeg.

    4. Beleg met kip masala, aardappelblokjes en fijngehakte ui.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    6. Haal de pizza uit de oven en garneer met fijngehakte koriander.

    7. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza tikka masala

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tikka masala saus

    • Gekruide kipblokjes (bijvoorbeeld tandoori kip)

    • Paprika, in reepjes gesneden

    • Ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag tikka masala saus over het deeg.

    4. Beleg met gekruide kipblokjes, paprikareepjes en plakjes ui.

    5. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza met rode curry en lamsgehakt

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Rode currypasta

    • Lamsgehakt

    • Kokosmelk

    • Rode paprika, in reepjes gesneden

    • Verse muntblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag rode currypasta over het deeg.

    4. Bak het lamsgehakt in een pan tot het gaar is.

    5. Meng het gebakken lamsgehakt met kokosmelk en verdeel dit over de pizza.

    6. Beleg met reepjes rode paprika.

    7. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    8. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse muntblaadjes.

    9. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza met Mexicaanse kip en tortillachips

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Salsa

    • Gekruide kipblokjes (bijvoorbeeld met Mexicaanse kruiden)

    • Zwarte bonen, uitgelekt

    • Maïs

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Tortillachips

    • Geraspte cheddar kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag salsa over het deeg.

    4. Beleg met gekruide kipblokjes, zwarte bonen, maïs, plakjes rode ui en tortillachips.

    5. Bestrooi met geraspte cheddar kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza Mexicano:

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Gekruid gehakt (bijvoorbeeld met Mexicaanse kruiden)

    • Jalapeñopepers, in plakjes gesneden

    • Mais

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte cheddar kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met gekruid gehakt, plakjes jalapeñopepers, mais en plakjes rode ui.

    5. Bestrooi met geraspte cheddar kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza rendang

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Rendang vlees (bijvoorbeeld van rundvlees)

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Beleg het pizzadeeg met het rendang vlees en plakjes rode ui.

    4. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en het vlees warm is.

    5. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    6. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza ajam pedis

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Ajam pedis saus (pittige Indonesische kippenmarinade)

    • Gekookte kipfilet, in plakjes gesneden

    • Paprika, in reepjes gesneden

    • Lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag ajam pedis saus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes gekookte kipfilet, paprikareepjes en plakjes lente-ui.

    5. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza Tom Kha Kai

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tom Kha Kai soepbasis (Thaise kokossoep)

    • Gekookte kipfilet, in reepjes gesneden

    • Champignons, in plakjes gesneden

    • Lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag Tom Kha Kai soepbasis over het deeg.

    4. Beleg met reepjes gekookte kipfilet, plakjes champignons en plakjes lente-ui.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    6. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    7. Besprenkel met olijfolie en serveer.

  1. Pizza pulled pork met chilisaus:

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Pulled pork (gekookt en uitgepluisd varkensvlees)

    • Chilisaus

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Jalapeñopepers, in plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag chilisaus over het deeg.

    4. Beleg met pulled pork, plakjes rode ui en plakjes jalapeñopepers.

    5. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza met mangochtuney en jalapeñopepers

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Mangochutney

    • Gekookte kipfilet, in plakjes gesneden

    • Jalapeñopepers, in plakjes gesneden

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag mangochutney over het deeg.

    4. Beleg met plakjes gekookte kipfilet, plakjes jalapeñopepers en plakjes rode ui.

    5. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza Korma

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Korma currysaus

    • Gekruide kipblokjes

    • Paprika, in reepjes gesneden

    • Ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Verse korianderblaadjes

    • Olijfolie

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag korma currysaus over het deeg.

    4. Beleg met gekruide kipblokjes, paprikareepjes en plakjes ui.

    5. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse korianderblaadjes.

    8. Besprenkel met olijfolie en serveer.

​

Pizza Thym mix

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Gemengde paddenstoelen (zoals champignons, shiitake, oesterzwammen)

    • Verse tijmblaadjes

    • Mozzarella kaas

    • Geraspte Parmezaanse kaas

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met gemengde paddenstoelen en verse tijmblaadjes.

    5. Verdeel plakjes mozzarella kaas over de pizza.

    6. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper naar smaak.

    7. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    8. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    9. Serveer warm.

​

Pizza met hummus, courgette en verse kaas

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Hummus

    • Courgette, in dunne plakjes gesneden

    • Verse kaas (zoals geitenkaas of ricotta)

    • Verse basilicumblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag hummus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes courgette en verkruimelde verse kaas.

    5. Bestrooi met verse basilicumblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met lamsgehakt en feta

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Lamsgehakt

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Feta kaas, verkruimeld

    • Verse muntblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met lamsgehakt, plakjes rode ui en verkruimelde feta kaas.

    5. Bestrooi met verse muntblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en het gehakt gaar is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza paprikapuree

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Paprikapuree (bijvoorbeeld geroosterde paprikapuree)

    • Gekookte ham, in plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag paprikapuree over het deeg.

    4. Beleg met plakjes gekookte ham en geraspte mozzarella kaas.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza Baba Ganoush, aubergine en zwarte knoflook

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Baba Ganoush (geroosterde auberginedip)

    • Geroosterde aubergine, in plakjes gesneden

    • Zwarte knoflooktenen, fijngehakt

    • Verse peterselieblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag Baba Ganoush over het deeg.

    4. Beleg met plakjes geroosterde aubergine en fijngehakte zwarte knoflooktenen.

    5. Bestrooi met verse peterselieblaadjes, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met Syrische lahmacun

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Gehakt (rund- of lamsgehakt)

    • Tomatenpuree

    • Ui, fijngehakt

    • Peterselie, fijngehakt

    • Granaatappelmelasse

    • Gemalen komijn

    • Gemalen koriander

    • Gemalen paprika

    • Cayennepeper

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Meng het gehakt, de tomatenpuree, fijngehakte ui, fijngehakte peterselie, granaatappelmelasse, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen paprika, cayennepeper, olijfolie, zout en peper in een kom.

    4. Verdeel het gehaktmengsel gelijkmatig over het pizzadeeg.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en het gehakt gaar is.

    6. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    7. Serveer warm.

​

Sucuk Pizza

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Sucuk (Turkse knoflookworst), in plakjes gesneden

    • Geraspte mozzarella kaas

    • Olijven, ontpit en gehalveerd

    • Oregano

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met plakjes sucuk, geraspte mozzarella kaas en gehalveerde olijven.

    5. Bestrooi met oregano, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met Syrische lahmacun en granaatappelsiroop

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Gehakt (rund- of lamsgehakt)

    • Tomatenpuree

    • Ui, fijngehakt

    • Peterselie, fijngehakt

    • Granaatappelsiroop

    • Gemalen komijn

    • Gemalen koriander

    • Gemalen paprika

    • Cayennepeper

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Meng het gehakt, de tomatenpuree, fijngehakte ui, fijngehakte peterselie, granaatappelsiroop, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen paprika, cayennepeper, olijfolie, zout en peper in een kom.

    4. Verdeel het gehaktmengsel gelijkmatig over het pizzadeeg.

    5. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en het gehakt gaar is.

    6. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met granaatappelsiroop.

    7. Serveer warm.

​

Pizza met aardappel, wortelcrème en kabeljauw

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Aardappelen, in dunne plakjes gesneden

    • Kabeljauwfilet, in stukken gesneden

    • Wortelcrème (gepureerde gekookte wortelen met een beetje room)

    • Verse dille

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag wortelcrème over het deeg.

    4. Beleg met plakjes aardappel en stukken kabeljauwfilet.

    5. Bestrooi met verse dille, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kabeljauw gaar is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met boerenkool

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Boerenkool, grof gehakt

    • Gekookte aardappelen, in blokjes gesneden

    • Rode ui, in dunne plakjes gesneden

    • Geraspte kaas (bijvoorbeeld Parmezaanse kaas)

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met grof gehakte boerenkool, blokjes gekookte aardappel en plakjes rode ui.

    5. Bestrooi met geraspte kaas, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met aardappel en zuurkool

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Zure room

    • Gekookte aardappelen, in dunne plakjes gesneden

    • Zuurkool, uitgelekt

    • Spekjes, gebakken

    • Geraspte kaas (bijvoorbeeld Emmentaler of Gruyère)

    • Verse peterselieblaadjes

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verdeel een laag zure room over het deeg.

    4. Beleg met plakjes gekookte aardappel, uitgelekte zuurkool en gebakken spekjes.

    5. Bestrooi met geraspte kaas, zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en garneer met verse peterselieblaadjes.

    8. Serveer warm.

​

Pizza met zuurkool en worst

  • Ingrediënten:

    • Pizzadeeg

    • Tomatensaus

    • Zuurkool, uitgelekt

    • Rookworst, in plakjes gesneden

    • Geraspte kaas (bijvoorbeeld Goudse kaas)

    • Mosterd

    • Verse peterselieblaadjes

    • Olijfolie

    • Zout en peper naar smaak

  • Bakwijze:

    1. Verwarm de oven voor op 220°C.

    2. Rol het pizzadeeg uit en leg het op een bakplaat.

    3. Verspreid een laag tomatensaus over het deeg.

    4. Beleg met uitgelekte zuurkool, plakjes rookworst en geraspte kaas.

    5. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

    6. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of tot de korst goudbruin is en de kaas gesmolten is.

    7. Haal de pizza uit de oven en besprenkel met olijfolie.

    8. Serveer warm, met een beetje mosterd en verse peterselieblaadjes bovenop.

​

Let op: De bovenstaande recepten zijn bedoeld als richtlijnen en kunnen naar smaak worden aangepast. De bakwijze en temperaturen zijn gebaseerd op een standaardoven. Het is altijd raadzaam om de instructies op de verpakking van het pizzadeeg te volgen en de pizza regelmatig te controleren tijdens het bakken om ervoor te zorgen dat deze perfect gaar is.

bottom of page