Pizza Margherita
Pizza Margherita
Pizza Margherita
We take pizza seriously
Pizza's met Vlees
-
Pizza Pulled Chicken
-
Pizza Prosciutto en Balsamico
-
Pizza Prosciutto Crudo en Peer
-
Pizza met Venkelgehakt
-
Pizza met Tallegio, Radicchio en Spek
-
Pizza met Tallegio en Bresaola
-
Pizza met Spinazie, Pancetta en Ricotta
-
Pizza met Spinazie Pancetta en Ei
-
Pizza met Saucijs en Paprika
-
Pizza met Rauwe Ham en Geitenkaas
-
Pizza met Radicchio en Pancetta
-
Pizza met Pulled Pork en Koolsla
-
Pizza met Prosciutto Crudo
-
Pizza met pittige Salami en Ansjovis
-
Pizza met Philadelphia, Romain en Spek
-
Pizza met Pesto en Saucijs
-
Pizza met mozzarella, spinazie en Saucijs
-
Pizza met Kipfilet en halfgedroogde tomaatjes
-
Pizza met Kip en Pesto
-
Pizza met Groene Asperges en Parmaham
-
Pizza met Geitenkaas, Pancetta en Rozemarijn
-
Pizza met Cherrytomaatjes, Serranoham en Rucola
-
Pizza met Bresaola en Rucola
-
Pizza met Artisjokkenpuree, Tomaten en Saucijs
-
Pizza met artisjokkenpuree, champignons en spek
-
Pizza met Aardappelen, spek en Provolone
-
Pizza met Aardappel en Saucijs
-
Pizza Kip, Spinazie en Geitenkaas
-
Pizza Bianca met Rosbief en Veldsla
-
Pizza Bianca met Prosciutto Crudo en Burrata
-
Pizza Amatriciana
-
Calzone met Ricotta en uitgebakken spek
-
Calzeone met Geitenkaas, Spinazie en Kip
Pizza Pulled Chicken
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pulled chicken (voorbereid), mozzarella, rode ui, koriander.
Bakwijze: Spreid de tomatensaus over het deeg, voeg pulled chicken, plakjes rode ui en mozzarella toe.
Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C tot goudbruin en krokant. Garneer met verse koriander.
Pizza Prosciutto en Balsamico
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, prosciutto, mozzarella, rucola, balsamico glazuur.
Bakwijze: Spreid de tomatensaus over het deeg, voeg mozzarella en prosciutto toe.
Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C. Voeg rucola toe en druppel balsamico glazuur eroverheen.
Pizza Prosciutto Crudo en Peer
Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, prosciutto crudo, mozzarella, plakjes peer, walnoten.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg plakjes mozzarella, prosciutto en peer erop.
Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C en bestrooi met gebroken walnoten.
Pizza met Venkelgehakt
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, venkelgehakt (gemengd met fijngesneden venkel, zout, peper), mozzarella, venkelzaad.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg mozzarella en venkelgehakt toe.
Afwerking: Bak op 220°C. Strooi venkelzaad erover na het bakken.
Pizza met Tallegio, Radicchio en Spek
Ingrediënten: Pizzadeeg, tallegio kaas, radicchio, gesneden spek.
Bakwijze: Leg plakjes tallegio, radicchio en spek op het deeg.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Tallegio en Bresaola
Ingrediënten: Pizzadeeg, tallegio kaas, bresaola.
Bakwijze: Plaats plakjes tallegio en bresaola op het deeg.
Afwerking: Bak op 220°C.
Pizza met Spinazie, Pancetta en Ricotta
Ingrediënten: Pizzadeeg, verse spinazie, pancetta, ricotta, knoflook, olijfolie.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en knoflook, voeg spinazie, stukjes pancetta en lepels ricotta toe.
Afwerking: Bak op 220°C.
Pizza met Spinazie Pancetta en Ei
Ingrediënten: Pizzadeeg, verse spinazie, pancetta, eieren, olijfolie, knoflook.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en knoflook, leg spinazie en pancetta. Breek voorzichtig eieren over de pizza.
Afwerking: Bak op 220°C tot het ei gestold is.
Pizza met Saucijs en Paprika
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, saucijs (uit de schil gehaald en gebroken), gesneden paprika, mozzarella.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg stukjes saucijs, paprika en mozzarella toe.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Rauwe Ham en Geitenkaas
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, rauwe ham, geitenkaas, rucola.
Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg stukjes geitenkaas en ham.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin en garneer met rucola.
Pizza met Radicchio en Pancetta
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, radicchio (in reepjes), pancetta.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg radicchio en pancetta toe.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Pulled Pork en Koolsla
Ingrediënten: Pizzadeeg, BBQ saus, pulled pork, koolsla.
Bakwijze: Bestrijk deeg met BBQ saus, verdeel pulled pork.
Afwerking: Bak op 220°C. Serveer met koolsla bovenop.
Pizza met Prosciutto Crudo
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, prosciutto crudo, rucola.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, leg prosciutto crudo.
Afwerking: Bak op 220°C en garneer met rucola.
Pizza met Pittige Salami en Ansjovis
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pittige salami, ansjovisfilets.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met salami en ansjovis.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Philadelphia, Romain en Spek
Ingrediënten: Pizzadeeg, Philadelphia kaas, romaine sla, spekjes.
Bakwijze: Bestrijk deeg met Philadelphia, beleg met spekjes.
Afwerking: Bak op 220°C en garneer met romaine sla.
Pizza met Pesto en Saucijs
Ingrediënten: Pizzadeeg, groene pesto, saucijs (uit de schil en gebroken).
Bakwijze: Spreid pesto over deeg, beleg met stukjes saucijs.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Mozzarella, Spinazie en Saucijs
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, mozzarella, verse spinazie, saucijs (uit de schil en gebroken).
Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met spinazie, mozzarella en stukjes saucijs.
Afwerking: Bak op 220°C.
Pizza met Kipfilet en Halfgedroogde Tomaatjes
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, kipfilet (in plakjes), halfgedroogde tomaatjes.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met kipfilet en tomaatjes.
Afwerking: Bak op 220°C tot kip gaar is.
Pizza met Kip en Pesto
Ingrediënten: Pizzadeeg, groene pesto, kipfilet (in stukjes).
Bakwijze: Bestrijk deeg met pesto, beleg met kipfilet.
Afwerking: Bak op 220°C tot kip gaar is.
Pizza met Groene Asperges en Parmaham
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, groene asperges (in helften), Parmaham, mozzarella.
Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg asperges en stukjes Parmaham.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Garneer met versgemalen peper.
Pizza met Geitenkaas, Pancetta en Rozemarijn
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, geitenkaas, pancetta, verse rozemarijn.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg brokken geitenkaas en pancetta toe, bestrooi met rozemarijn.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Cherrytomaatjes, Serranoham en Rucola
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, cherrytomaatjes (gehalveerd), Serranoham, mozzarella.
Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg cherrytomaatjes en Serranoham.
Afwerking: Bak op 220°C en garneer met rucola.
Pizza met Bresaola en Rucola
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, Bresaola, mozzarella, rucola.
Bakwijze: Spreid tomatensaus, leg Bresaola plakjes.
Afwerking: Bak op 220°C. Garneer met rucola en versgemalen peper.
Pizza met Artisjokkenpuree, Tomaten en Saucijs
Ingrediënten: Pizzadeeg, artisjokkenpuree, tomaten (in plakjes), saucijs (uit de schil en gebroken).
Bakwijze: Spreid artisjokkenpuree over deeg, leg tomatenplakjes en stukjes saucijs.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Artisjokkenpuree, Champignons en Spek
Ingrediënten: Pizzadeeg, artisjokkenpuree, champignons (gesneden), spekjes.
Bakwijze: Bestrijk deeg met artisjokkenpuree, beleg met champignons en spek.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Pizza met Aardappelen, Spek en Provolone
Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, aardappelen (dun gesneden), spekjes, provolone kaas.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg aardappelschijfjes, spekjes en provolone.
Afwerking: Bak op 220°C tot aardappelen gaar en randen goudbruin zijn.
Pizza met Aardappel en Saucijs
Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, aardappelen (dun gesneden), saucijs (uit de schil en gebroken), mozzarella.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg aardappelschijfjes en stukjes saucijs.
Afwerking: Bak op 220°C tot aardappelen gaar zijn en randen goudbruin. Bestrooi met verse peterselie.
Pizza Kip, Spinazie en Geitenkaas
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, gekookte kip (in stukjes), verse spinazie, geitenkaas.
Bakwijze: Bestrijk deeg met tomatensaus, leg kipstukjes, spinazie en brokken geitenkaas.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Druppel wat olijfolie voor het serveren.
Pizza Bianca met Rosbief en Veldsla
Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, rosbief plakjes, mozzarella, veldsla.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en leg mozzarella.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Leg rosbief en veldsla op de gebakken pizza.
Pizza Bianca met Prosciutto Crudo en Burrata
Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, Prosciutto Crudo, Burrata, basilicum.
Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Leg Prosciutto Crudo, stukjes Burrata en basilicum op de gebakken pizza.
Pizza Amatriciana
Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pancetta (in blokjes), rode ui (gesneden), pecorino kaas, rode peper.
Bakwijze: Bestrijk deeg met tomatensaus, beleg met pancetta, ui en brokken pecorino.
Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.
Calzone met Ricotta en uitgebakken spek
Ingrediënten: Pizzadeeg, ricotta, uitgebakken spek, mozzarella, olijfolie.
Bakwijze: Spreid de helft van het deeg met ricotta, spek en mozzarella. Vouw het deeg over de vulling en druk de randen samen.
Afwerking: Bestrijk met olijfolie. Bak op 220°C tot goudbruin.
Calzone met Geitenkaas, Spinazie en Kip
Ingrediënten: Pizzadeeg, geitenkaas, verse spinazie, gekookte kip (in stukjes), olijfolie.
Bakwijze: Spreid de helft van het deeg met geitenkaas, spinazie en kip. Vouw het deeg over de vulling en druk de randen samen.
Afwerking: Bestrijk met olijfolie. Bak op 220°C tot goudbruin.