UA-127126272-1
top of page

We take pizza seriously

Pizza's met Vlees

  • Pizza Pulled Chicken

  • Pizza Prosciutto en Balsamico

  • Pizza Prosciutto Crudo en Peer

  • Pizza met Venkelgehakt

  • Pizza met Tallegio, Radicchio en Spek

  • Pizza met Tallegio en Bresaola

  • Pizza met Spinazie, Pancetta en Ricotta

  • Pizza met Spinazie Pancetta en Ei

  • Pizza met Saucijs en Paprika

  • Pizza met Rauwe Ham en Geitenkaas

  • Pizza met Radicchio en Pancetta

  • Pizza met Pulled Pork en Koolsla

  • Pizza met Prosciutto Crudo

  • Pizza met pittige Salami en Ansjovis

  • Pizza met Philadelphia, Romain en Spek

  • Pizza met Pesto en Saucijs

  • Pizza met mozzarella, spinazie en Saucijs

  • Pizza met Kipfilet en halfgedroogde tomaatjes

  • Pizza met Kip en Pesto

  • Pizza met Groene Asperges en Parmaham

  • Pizza met Geitenkaas, Pancetta en Rozemarijn

  • Pizza met Cherrytomaatjes, Serranoham en Rucola

  • Pizza met Bresaola en Rucola

  • Pizza met Artisjokkenpuree, Tomaten en Saucijs

  • Pizza met artisjokkenpuree, champignons en spek

  • Pizza met Aardappelen, spek en Provolone

  • Pizza met Aardappel en Saucijs

  • Pizza Kip, Spinazie en Geitenkaas

  • Pizza Bianca met Rosbief en Veldsla

  • Pizza Bianca met Prosciutto Crudo en Burrata

  • Pizza Amatriciana

  • Calzone met Ricotta en uitgebakken spek

  • Calzeone met Geitenkaas, Spinazie en Kip

 

 

Pizza Pulled Chicken

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pulled chicken (voorbereid), mozzarella, rode ui, koriander.

Bakwijze: Spreid de tomatensaus over het deeg, voeg pulled chicken, plakjes rode ui en mozzarella toe.

Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C tot goudbruin en krokant. Garneer met verse koriander.

Pizza Prosciutto en Balsamico

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, prosciutto, mozzarella, rucola, balsamico glazuur.

Bakwijze: Spreid de tomatensaus over het deeg, voeg mozzarella en prosciutto toe.

Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C. Voeg rucola toe en druppel balsamico glazuur eroverheen.

Pizza Prosciutto Crudo en Peer

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, prosciutto crudo, mozzarella, plakjes peer, walnoten.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg plakjes mozzarella, prosciutto en peer erop.

Afwerking: Bak in een voorverwarmde oven op 220°C en bestrooi met gebroken walnoten.

Pizza met Venkelgehakt

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, venkelgehakt (gemengd met fijngesneden venkel, zout, peper), mozzarella, venkelzaad.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg mozzarella en venkelgehakt toe.

Afwerking: Bak op 220°C. Strooi venkelzaad erover na het bakken.

Pizza met Tallegio, Radicchio en Spek

Ingrediënten: Pizzadeeg, tallegio kaas, radicchio, gesneden spek.

Bakwijze: Leg plakjes tallegio, radicchio en spek op het deeg.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Tallegio en Bresaola

Ingrediënten: Pizzadeeg, tallegio kaas, bresaola.

Bakwijze: Plaats plakjes tallegio en bresaola op het deeg.

Afwerking: Bak op 220°C.

Pizza met Spinazie, Pancetta en Ricotta

Ingrediënten: Pizzadeeg, verse spinazie, pancetta, ricotta, knoflook, olijfolie.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en knoflook, voeg spinazie, stukjes pancetta en lepels ricotta toe.

Afwerking: Bak op 220°C.

Pizza met Spinazie Pancetta en Ei

Ingrediënten: Pizzadeeg, verse spinazie, pancetta, eieren, olijfolie, knoflook.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en knoflook, leg spinazie en pancetta. Breek voorzichtig eieren over de pizza.

Afwerking: Bak op 220°C tot het ei gestold is.

Pizza met Saucijs en Paprika

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, saucijs (uit de schil gehaald en gebroken), gesneden paprika, mozzarella.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg stukjes saucijs, paprika en mozzarella toe.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Rauwe Ham en Geitenkaas

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, rauwe ham, geitenkaas, rucola.

Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg stukjes geitenkaas en ham.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin en garneer met rucola.

Pizza met Radicchio en Pancetta

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, radicchio (in reepjes), pancetta.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg radicchio en pancetta toe.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Pulled Pork en Koolsla

Ingrediënten: Pizzadeeg, BBQ saus, pulled pork, koolsla.

Bakwijze: Bestrijk deeg met BBQ saus, verdeel pulled pork.

Afwerking: Bak op 220°C. Serveer met koolsla bovenop.

Pizza met Prosciutto Crudo

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, prosciutto crudo, rucola.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, leg prosciutto crudo.

Afwerking: Bak op 220°C en garneer met rucola.

Pizza met Pittige Salami en Ansjovis

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pittige salami, ansjovisfilets.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met salami en ansjovis.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Philadelphia, Romain en Spek

Ingrediënten: Pizzadeeg, Philadelphia kaas, romaine sla, spekjes.

Bakwijze: Bestrijk deeg met Philadelphia, beleg met spekjes.

Afwerking: Bak op 220°C en garneer met romaine sla.

Pizza met Pesto en Saucijs

Ingrediënten: Pizzadeeg, groene pesto, saucijs (uit de schil en gebroken).

Bakwijze: Spreid pesto over deeg, beleg met stukjes saucijs.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Mozzarella, Spinazie en Saucijs

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, mozzarella, verse spinazie, saucijs (uit de schil en gebroken).

Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met spinazie, mozzarella en stukjes saucijs.

Afwerking: Bak op 220°C.

Pizza met Kipfilet en Halfgedroogde Tomaatjes

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, kipfilet (in plakjes), halfgedroogde tomaatjes.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, beleg met kipfilet en tomaatjes.

Afwerking: Bak op 220°C tot kip gaar is.

Pizza met Kip en Pesto

Ingrediënten: Pizzadeeg, groene pesto, kipfilet (in stukjes).

Bakwijze: Bestrijk deeg met pesto, beleg met kipfilet.

Afwerking: Bak op 220°C tot kip gaar is.

 

Pizza met Groene Asperges en Parmaham

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, groene asperges (in helften), Parmaham, mozzarella.

Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg asperges en stukjes Parmaham.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Garneer met versgemalen peper.

Pizza met Geitenkaas, Pancetta en Rozemarijn

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, geitenkaas, pancetta, verse rozemarijn.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, voeg brokken geitenkaas en pancetta toe, bestrooi met rozemarijn.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Cherrytomaatjes, Serranoham en Rucola

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, cherrytomaatjes (gehalveerd), Serranoham, mozzarella.

Bakwijze: Spreid tomatensaus over deeg, leg cherrytomaatjes en Serranoham.

Afwerking: Bak op 220°C en garneer met rucola.

Pizza met Bresaola en Rucola

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, Bresaola, mozzarella, rucola.

Bakwijze: Spreid tomatensaus, leg Bresaola plakjes.

Afwerking: Bak op 220°C. Garneer met rucola en versgemalen peper.

Pizza met Artisjokkenpuree, Tomaten en Saucijs

Ingrediënten: Pizzadeeg, artisjokkenpuree, tomaten (in plakjes), saucijs (uit de schil en gebroken).

Bakwijze: Spreid artisjokkenpuree over deeg, leg tomatenplakjes en stukjes saucijs.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Artisjokkenpuree, Champignons en Spek

Ingrediënten: Pizzadeeg, artisjokkenpuree, champignons (gesneden), spekjes.

Bakwijze: Bestrijk deeg met artisjokkenpuree, beleg met champignons en spek.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Pizza met Aardappelen, Spek en Provolone

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, aardappelen (dun gesneden), spekjes, provolone kaas.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg aardappelschijfjes, spekjes en provolone.

Afwerking: Bak op 220°C tot aardappelen gaar en randen goudbruin zijn.

Pizza met Aardappel en Saucijs

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, aardappelen (dun gesneden), saucijs (uit de schil en gebroken), mozzarella.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie, leg aardappelschijfjes en stukjes saucijs.

Afwerking: Bak op 220°C tot aardappelen gaar zijn en randen goudbruin. Bestrooi met verse peterselie.

Pizza Kip, Spinazie en Geitenkaas

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, gekookte kip (in stukjes), verse spinazie, geitenkaas.

Bakwijze: Bestrijk deeg met tomatensaus, leg kipstukjes, spinazie en brokken geitenkaas.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Druppel wat olijfolie voor het serveren.

Pizza Bianca met Rosbief en Veldsla

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, rosbief plakjes, mozzarella, veldsla.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie en leg mozzarella.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Leg rosbief en veldsla op de gebakken pizza.

Pizza Bianca met Prosciutto Crudo en Burrata

Ingrediënten: Pizzadeeg, olijfolie, Prosciutto Crudo, Burrata, basilicum.

Bakwijze: Bestrijk deeg met olijfolie.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin. Leg Prosciutto Crudo, stukjes Burrata en basilicum op de gebakken pizza.

Pizza Amatriciana

Ingrediënten: Pizzadeeg, tomatensaus, pancetta (in blokjes), rode ui (gesneden), pecorino kaas, rode peper.

Bakwijze: Bestrijk deeg met tomatensaus, beleg met pancetta, ui en brokken pecorino.

Afwerking: Bak op 220°C tot goudbruin.

Calzone met Ricotta en uitgebakken spek

Ingrediënten: Pizzadeeg, ricotta, uitgebakken spek, mozzarella, olijfolie.

Bakwijze: Spreid de helft van het deeg met ricotta, spek en mozzarella. Vouw het deeg over de vulling en druk de randen samen.

Afwerking: Bestrijk met olijfolie. Bak op 220°C tot goudbruin.

Calzone met Geitenkaas, Spinazie en Kip

Ingrediënten: Pizzadeeg, geitenkaas, verse spinazie, gekookte kip (in stukjes), olijfolie.

Bakwijze: Spreid de helft van het deeg met geitenkaas, spinazie en kip. Vouw het deeg over de vulling en druk de randen samen.

Afwerking: Bestrijk met olijfolie. Bak op 220°C tot goudbruin.

bottom of page