Pizza Margherita
Pizza Margherita
Pizza Margherita
We take pizza seriously
Pizza's met Vis
-
Pizza met buffelmozzarella, ansjovis en kappertjes
-
Pizza met zalm en Ricottadressing
-
Pizza Puttanesca
-
Pizza Bianca met Gamba’s en Burrata
-
Pizza met Kabeljauw en cherrytomaatjes
-
Pizza met gerookte zalm en venkel
-
Pizza met ansjovis en halfgedroogde tomaatjes
-
Pizza met Tonijn en Pesto
-
Pizza met Courgette, Paprika en Ansjovis
-
Pizza met Spinazie en gerookte Zalm
-
Pizza Bianca met gerookte zalm en kappertjes
-
Pizza met groene asperges en gemarineerde Garnalen
-
Pizza met Gerookte zalm en Ricotta
-
Pizza met Tonijn, Maïs en Basilicum
-
Pizza met Tonijn, cherrytomaatjes en Rozemarijn
-
Pizza met Mosselen en Pancetta
-
Pizza met Gorgonzola en Tonijn
-
Pizza met Tonijn en gebakken Aubergine
-
Pizza met Philadelphia, Makreel en kappertjes
-
Pizza met Philadelphia, Tonijn en Basilicum
-
Pizza Aglio, Olio, Peperoncino met Hollandse Garnalen
-
Pizza met Gamba’s en Avocado
Pizza met buffelmozzarella, ansjovis en kappertjes
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Passata of tomatensaus
Buffelmozzarella
Ansjovisfilets
Kappertjes
Bakwijze:
Verwarm de oven voor op 250°C (of zo heet mogelijk).
Rol het pizzadeeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.
Verdeel een dunne laag tomatensaus over het deeg.
Verspreid stukjes buffelmozzarella over de pizza.
Leg de ansjovisfilets erop en strooi de kappertjes erover.
Afwerking: Bak 10-12 minuten tot de randen goudbruin en krokant zijn.
Pizza met zalm en Ricottadressing
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Verse zalmfilet (in plakjes)
Ricotta
Olijfolie, citroensap, zout, peper (voor dressing)
Bakwijze:
Oven voorverwarmen zoals hierboven.
Rol het pizzadeeg uit.
Meng ricotta met olijfolie, citroensap, zout en peper tot een gladde dressing en verspreid deze over het deeg.
Leg de zalmplakjes over de dressing.
Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.
Pizza Puttanesca
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Passata of tomatensaus
Olijven (zwart en/of groen)
Ansjovisfilets
Kappertjes
Rode chilivlokken (optioneel)
Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg ook de olijven en chilivlokken toe.
Pizza Bianca met Gamba’s en Burrata
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Olijfolie
Knoflook (fijngehakt)
Gamba’s (gepeld)
Burrata
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Meng de olijfolie met de knoflook en verspreid over het deeg.
Verdeel de gamba’s over de pizza.
Voeg stukjes burrata toe.
Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.
Pizza met Kabeljauw en cherrytomaatjes
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Passata of tomatensaus
Kabeljauwfilet (in stukjes)
Cherrytomaatjes (gehalveerd)
Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg de kabeljauw en cherrytomaatjes toe.
Pizza met gerookte zalm en venkel
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Creme fraiche of roomkaas als basis
Gerookte zalm
Venkel (dun gesneden)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer creme fraiche of roomkaas over het deeg.
Leg de gerookte zalm en venkel erop.
Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.
Pizza met ansjovis en halfgedroogde tomaatjes
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Passata of tomatensaus
Ansjovisfilets
Halfgedroogde tomaatjes (in olie)
Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg de halfgedroogde tomaatjes toe.
Pizza met Tonijn en Pesto
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Groene pesto
Blik tonijn (uitgelekt)
Mozzarella (in plakjes)
Bakwijze:
Oven voorverwarmen op 250°C.
Pizzadeeg uitrollen.
Smeer een laagje pesto over het deeg.
Verdeel de tonijn en mozzarella over de pizza.
Afwerking: Bak 10-12 minuten of tot goudbruin.
Pizza met Courgette, Paprika en Ansjovis
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Courgette (in dunne plakjes)
Paprika (in dunne reepjes)
Ansjovisfilets
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Beleg met courgette, paprika en ansjovis.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Spinazie en gerookte Zalm
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Crème fraîche of roomkaas
Verse spinazie (gewassen)
Gerookte zalm
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer crème fraîche over het deeg.
Beleg met spinazie en gerookte zalm.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza Bianca met gerookte zalm en kappertjes
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Olijfolie
Gerookte zalm
Kappertjes
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Bestrijk met olijfolie.
Beleg met gerookte zalm en strooi kappertjes erover.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met groene asperges en gemarineerde Garnalen
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Groene asperges (uiteinden verwijderd)
Garnalen (gemarineerd in knoflook en citroen)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Beleg met asperges en garnalen.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Gerookte zalm en Ricotta
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Ricotta
Gerookte zalm
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Verdeel ricotta over het deeg.
Beleg met gerookte zalm.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Tonijn en Maïs
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Blik tonijn (uitgelekt)
Maïs (uitgelekt)
Verse basilicumblaadjes
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Beleg met tonijn en maïs.
Afwerking: Na het bakken, garneer met verse basilicum.
Pizza met Tonijn, cherrytomaatjes en Rozemarijn
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Blik tonijn (uitgelekt)
Cherrytomaatjes (gehalveerd)
Verse rozemarijn (fijngehakt)
Bakwijze:
Oven voorverwarmen op 250°C.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Verdeel tonijn, cherrytomaatjes en rozemarijn.
Afwerking: Bak 10-12 minuten tot goudbruin.
Pizza met Mosselen en Pancetta
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Mosselen (gekookt en uit de schelp)
Pancetta (dun gesneden)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Verdeel mosselen en pancetta.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Gorgonzola en Tonijn
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Gorgonzola kaas (in blokjes)
Blik tonijn (uitgelekt)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Verdeel gorgonzola en tonijn over het deeg.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Tonijn en gebakken Aubergine
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Blik tonijn (uitgelekt)
Aubergine (in plakjes, gebakken)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Verdeel tonijn en aubergine.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Philadelphia, Makreel en kappertjes
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Philadelphia roomkaas
Gerookte makreel (uit elkaar getrokken)
Kappertjes
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer Philadelphia over het deeg.
Verdeel makreel en kappertjes.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Philadelphia, Tonijn en Basilicum
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Philadelphia roomkaas
Blik tonijn (uitgelekt)
Verse basilicumblaadjes
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer Philadelphia over het deeg.
Verdeel tonijn.
Afwerking: Na het bakken, garneer met verse basilicum.
Pizza Aglio, Olio, Peperoncino met Hollandse Garnalen
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Olijfolie, knoflook (fijngehakt) en rode chilivlokken
Hollandse garnalen (gepeld)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Meng olijfolie, knoflook en chilivlokken en smeer over het deeg.
Verdeel de garnalen.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.
Pizza met Gamba’s en Avocado
Ingrediënten:
Pizzadeeg
Tomatensaus
Gamba’s (gepeld en schoongemaakt)
Avocado (in plakjes)
Bakwijze:
Voorverwarm de oven.
Rol het pizzadeeg uit.
Smeer tomatensaus over het deeg.
Verdeel gamba’s.
Afwerking: Bak zoals eerder vermeld. Na het bakken, garneer met avocado.