UA-127126272-1
top of page
PizzaNation.be

We take pizza seriously

Pizza's met Vis

  • Pizza met buffelmozzarella, ansjovis en kappertjes          

  • Pizza met zalm en Ricottadressing           

  • Pizza Puttanesca             

  • Pizza Bianca met Gamba’s en Burrata    

  • Pizza met Kabeljauw en cherrytomaatjes             

  • Pizza met gerookte zalm en venkel          

  • Pizza met ansjovis en halfgedroogde tomaatjes

  • Pizza met Tonijn en Pesto            

  • Pizza met Courgette, Paprika en Ansjovis             

  • Pizza met Spinazie en gerookte Zalm      

  • Pizza Bianca met gerookte zalm en kappertjes   

  • Pizza met groene asperges en gemarineerde Garnalen  

  • Pizza met Gerookte zalm en Ricotta        

  • Pizza met Tonijn, Maïs en Basilicum        

  • Pizza met Tonijn, cherrytomaatjes en Rozemarijn            

  • Pizza met Mosselen en Pancetta              

  • Pizza met Gorgonzola en Tonijn

  • Pizza met Tonijn en gebakken Aubergine              

  • Pizza met Philadelphia, Makreel en kappertjes  

  • Pizza met Philadelphia, Tonijn en Basilicum         

  • Pizza Aglio, Olio, Peperoncino met Hollandse Garnalen  

  • Pizza met Gamba’s en Avocado

Pizza met buffelmozzarella, ansjovis en kappertjes

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Passata of tomatensaus

Buffelmozzarella

Ansjovisfilets

Kappertjes

Bakwijze:

Verwarm de oven voor op 250°C (of zo heet mogelijk).

Rol het pizzadeeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.

Verdeel een dunne laag tomatensaus over het deeg.

Verspreid stukjes buffelmozzarella over de pizza.

Leg de ansjovisfilets erop en strooi de kappertjes erover.

Afwerking: Bak 10-12 minuten tot de randen goudbruin en krokant zijn.

Pizza met zalm en Ricottadressing

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Verse zalmfilet (in plakjes)

Ricotta

Olijfolie, citroensap, zout, peper (voor dressing)

Bakwijze:

Oven voorverwarmen zoals hierboven.

Rol het pizzadeeg uit.

Meng ricotta met olijfolie, citroensap, zout en peper tot een gladde dressing en verspreid deze over het deeg.

Leg de zalmplakjes over de dressing.

Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.

Pizza Puttanesca

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Passata of tomatensaus

Olijven (zwart en/of groen)

Ansjovisfilets

Kappertjes

Rode chilivlokken (optioneel)

Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg ook de olijven en chilivlokken toe.

Pizza Bianca met Gamba’s en Burrata

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Olijfolie

Knoflook (fijngehakt)

Gamba’s (gepeld)

Burrata

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Meng de olijfolie met de knoflook en verspreid over het deeg.

Verdeel de gamba’s over de pizza.

Voeg stukjes burrata toe.

Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.

Pizza met Kabeljauw en cherrytomaatjes

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Passata of tomatensaus

Kabeljauwfilet (in stukjes)

Cherrytomaatjes (gehalveerd)

Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg de kabeljauw en cherrytomaatjes toe.

Pizza met gerookte zalm en venkel

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Creme fraiche of roomkaas als basis

Gerookte zalm

Venkel (dun gesneden)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer creme fraiche of roomkaas over het deeg.

Leg de gerookte zalm en venkel erop.

Afwerking: Bak zoals hierboven vermeld.

Pizza met ansjovis en halfgedroogde tomaatjes

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Passata of tomatensaus

Ansjovisfilets

Halfgedroogde tomaatjes (in olie)

Bakwijze: Volg dezelfde stappen als voor de eerste pizza, maar voeg de halfgedroogde tomaatjes toe.

Pizza met Tonijn en Pesto

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Groene pesto

Blik tonijn (uitgelekt)

Mozzarella (in plakjes)

Bakwijze:

Oven voorverwarmen op 250°C.

Pizzadeeg uitrollen.

Smeer een laagje pesto over het deeg.

Verdeel de tonijn en mozzarella over de pizza.

Afwerking: Bak 10-12 minuten of tot goudbruin.

Pizza met Courgette, Paprika en Ansjovis

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Courgette (in dunne plakjes)

Paprika (in dunne reepjes)

Ansjovisfilets

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Beleg met courgette, paprika en ansjovis.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Spinazie en gerookte Zalm

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Crème fraîche of roomkaas

Verse spinazie (gewassen)

Gerookte zalm

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer crème fraîche over het deeg.

Beleg met spinazie en gerookte zalm.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza Bianca met gerookte zalm en kappertjes

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Olijfolie

Gerookte zalm

Kappertjes

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Bestrijk met olijfolie.

Beleg met gerookte zalm en strooi kappertjes erover.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met groene asperges en gemarineerde Garnalen

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Groene asperges (uiteinden verwijderd)

Garnalen (gemarineerd in knoflook en citroen)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Beleg met asperges en garnalen.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Gerookte zalm en Ricotta

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Ricotta

Gerookte zalm

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Verdeel ricotta over het deeg.

Beleg met gerookte zalm.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Tonijn en Maïs

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Blik tonijn (uitgelekt)

Maïs (uitgelekt)

Verse basilicumblaadjes

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Beleg met tonijn en maïs.

Afwerking: Na het bakken, garneer met verse basilicum.

Pizza met Tonijn, cherrytomaatjes en Rozemarijn

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Blik tonijn (uitgelekt)

Cherrytomaatjes (gehalveerd)

Verse rozemarijn (fijngehakt)

Bakwijze:

Oven voorverwarmen op 250°C.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Verdeel tonijn, cherrytomaatjes en rozemarijn.

Afwerking: Bak 10-12 minuten tot goudbruin.

Pizza met Mosselen en Pancetta

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Mosselen (gekookt en uit de schelp)

Pancetta (dun gesneden)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Verdeel mosselen en pancetta.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Gorgonzola en Tonijn

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Gorgonzola kaas (in blokjes)

Blik tonijn (uitgelekt)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Verdeel gorgonzola en tonijn over het deeg.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Tonijn en gebakken Aubergine

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Blik tonijn (uitgelekt)

Aubergine (in plakjes, gebakken)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Verdeel tonijn en aubergine.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Philadelphia, Makreel en kappertjes

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Philadelphia roomkaas

Gerookte makreel (uit elkaar getrokken)

Kappertjes

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer Philadelphia over het deeg.

Verdeel makreel en kappertjes.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Philadelphia, Tonijn en Basilicum

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Philadelphia roomkaas

Blik tonijn (uitgelekt)

Verse basilicumblaadjes

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer Philadelphia over het deeg.

Verdeel tonijn.

Afwerking: Na het bakken, garneer met verse basilicum.

Pizza Aglio, Olio, Peperoncino met Hollandse Garnalen

 Ingrediënten:

Pizzadeeg

Olijfolie, knoflook (fijngehakt) en rode chilivlokken

Hollandse garnalen (gepeld)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Meng olijfolie, knoflook en chilivlokken en smeer over het deeg.

Verdeel de garnalen.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld.

Pizza met Gamba’s en Avocado

Ingrediënten:

Pizzadeeg

Tomatensaus

Gamba’s (gepeld en schoongemaakt)

Avocado (in plakjes)

Bakwijze:

Voorverwarm de oven.

Rol het pizzadeeg uit.

Smeer tomatensaus over het deeg.

Verdeel gamba’s.

Afwerking: Bak zoals eerder vermeld. Na het bakken, garneer met avocado.

bottom of page